Purple Tiger
2500 - 5000
Capsicum Annuum

Purple Tiger är även känd som Variegata och Trifetti, ursprung är USA. Plantan har ett fantastiskt vackert variegerat bladverk i skiftande mönster med grönt, vitt och purpur. Stammen och blommorna är samtidigt vackert purpurfärgade. Purple Tiger bär stora mängder av 3-6 cm långa och droppformade samt medelstarka chilefrukter som går från svartlila till röd färg efterhand de mognar. Beräkna drygt 100 dagars växtcykel. Frukterna har liknande tjocka fruktväggar och hetta som Jalapeño. Perfekt för användning i såser och mycket attraktiv inlagd med en blandning av andra chilefrukter och färger

Purple Tiger är en favoritväxt hos många odlare. Dessutom är den lättskött så länge den får grundläggande skötsel med vatten, näring värme och solljus. Plantan blir cirka 65 cm hög, vilket gör att du kan hålla den som prydnadsväxt i kruka på balkong eller uteplats. Styr storleken på plantan med storleken på krukan. Oavsett storlek så kommer den att lätta upp även det tråkigaste växthus. Purple Tiger kan också ge dig en massa färsk frukt under säsongen som varar ungefär 4 månader, beroende på odlingsbetingelser.

Purple Tiger.jpg

Powered by Collector Logo

ANNONSER

Go to top
Copyright © 2016 Svenska Chilepepparföreningen. Alla rättigheter reserverade.
Hemsidan producerad av Korrong och Aftertaste i Joomla! som är fri programvara publicerad under GNU General Public License.