SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM:

Medlemskap i föreningen står öppen för alla som stödjer föreningens ändamål och tecknas genom att betala in årsavgiften.

  • Årsavgiften för enskild person är 150kr/år. Du är alltid medlem ett helt år (en 12-månadersperiod) oavsett när du betalar på året.
  • Årsavgiften för företag med upp till 25 anställda är 1000kr/år.
  • Betala till Svenska Chilepeppar Föreningens giro: 402 15 45-1.
  • Märk inbetalningen med: fullständigt namn, adress, telefon och e-postadress.
  • Skicka även ett e-postmeddelande till föreningen med samma information, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Som medlem stödjer du användandet av chilepeppar och berättigas även tillträde till föreningens dolda medlemssidor på hemsidan, hundratals heta recept, medlemsbrev, odlingsskola, medlemsforum och löpande information om föreningens aktiviteter. Varje medlem har även en röst på föreningsstämman och inbjuds att delta på årsmöten och kringaktiviteter.

När vi noterat medlemsavgiften skickar vi dig ditt lösenord omgående. Välkommen att bli medlem!

SCF får då och då inbetalningar där avsändare, adress eller e-postadress saknas. Om du tror dig vara en av dem som glömt att fylla i några uppgifter, hör av dig med ett e-postmeddelande till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ANNONSER

Go to top
Copyright © 2016 Svenska Chilepepparföreningen. Alla rättigheter reserverade.
Hemsidan producerad av Korrong och Aftertaste i Joomla! som är fri programvara publicerad under GNU General Public License.