SCF har sedan tidigare tagit fram snygga T-shirts, pikétröjor och fleecetröja. Tröjorna finns till försäljning på vårt årsmöte, Nordiska trädgårdar och andra event där SCF deltar. Du kan också e-posta din beställning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Förskottsbetalning med swish eller till giro gäller. SCF skickar så snart vi noterat betalningen. Tänk på att vid högtider och långhelger kan det ta länge tid för leverans.

SCF:s PIKÉTRÖJA i en dam- och herrmodell.

Herrmodell:                                                                          Dammodell:


Pikétröja. Kortärmad kragtröja i single-jersey och med knappar i halsen.
Brodyr med SCF:s logotyp på bröstet.
Storlekar: M (Figursvängd kortärmad damtopp), L, XL och XXL
Färg: Svart
Material: 100 % bomull
Medlemspris: 220:- (ordinarie pris 350:-) exkl. postfrakt.


Närbild på brodyren:


SCF:s T-SHIRT

T-shirten är svart och gjord i 100 % bomull av märket Fruit of the Loom. SCF:s logotyp är tryckt på framsidan och på ryggen återfinns föreningens motto: mot tam och mesig mat. 

T-shirten finns i storlekarna: S, M och L. Medlemspris är 150:- (ordinarie pris 250:-) exkl. postfrakt.


SCF:s FLEECETRÖJA 


SCF:s varma och sköna fleece med diskret SCF-brodyr på ärmen. Tre praktiska fickor och dragkedja som du kan dra upp i halsen. Marinblå färg. Fleecetröjan finns i storlekarna L och XL.
Medlemspris är 395:- (ordinarie pris 595:-) exkl. postfrakt.

 


SCF:s EKOLOGISK NÄRING NPK 9-5-3

Bra som grundgödsling till chilepeppar och flertalet grönsakskulturer samt rosor. Jämn tillgänglighet av näringsämnen i 75-100 dagar.

Näringen frigörs i flera steg och gynnar rotutveckling och produktionen av humus (nedbrutna växt- och djurdelar i jordmånen). Tillverkad i Sverige av biprodukter från livsmedelstillverkning, animaliska och vegetabiliska. Näringen är i form av minigranuler. Damfri och lågluktande.

Idealisk grundnäring för både inom- och utomhusbruk, i kruka, rabatt, pallkrage och friland. Mycket enkel att använda. Dosering: 1 tsk per liter (dm3) jord. Strö näringen ovan jord och vattna ner eller blanda i jord vid omskolning av plantan.

NPK 9 % Kväve, 5 % Fosfor, 3 % Kalium.

 

Medlemspris är 40:- (ordinarie pris 60:-) exkl. postfrakt.

Prisexempel: 1 näringspåse kostar 45:- i postfrakt. Upp till 5 näringspåsar kostar 62:- i postfrakt.

 

 

  

 


Eat The Heat

Den första kokboken som lyfte fram chilepepparn till dess självklara kulinariska position. Eat the heat utkom första gången 1996 och var med att sprida världens mest använda krydda även i vårt svala land. Här hittar du chilekryddade recept på salsa, chutney, barbecuesås, heta smårätter, varmrätter med glöd, desserter, bröd och drycker.

Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda. Chilepeppar är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilepepparens betydelse inom folkmedicinen.

Av Jonas Borssén. Foto: Björn Lindberg och Eduardo Fuss. Formgivning: Robert Reed. Förlag: Prisma. 

Nu i Dansk Band, pocketutgåva med mjuka pärmar och med flikar som går att vika in. Boken omfattar 190 sidor och är rikt illustrerad. Utgivningsdatum: 22 maj 2007.

Medlemspris är 79:- (ordinarie pris 150:-) exkl. postfrakt.

ANNONSER

Go to top
Copyright © 2016 Svenska Chilepepparföreningen. Alla rättigheter reserverade.
Hemsidan producerad av Korrong och Aftertaste i Joomla! som är fri programvara publicerad under GNU General Public License.